Ülkü Ocakları İftarda Bir Araya Geldi

Ülkü Ocakları İftarda Bir Araya Geldi

Kayseri Ülkü Ocakları tarafından bir iftar yemeği düzenlendi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı iftara Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katıldı.

Kayseri Ülkü Ocakları'nın hır yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği Tuana restoranda yapıldı. Düzenlenen iftara Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetim kurulu Üyeleri ile çok sayıda ülkücü katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde akşam ezanının okunmasının ardından Diyanet- Sen şube Başkanı Adem Özçavuşoğlu’nun duaları ile davetliler oruçlarını açtı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger, gün geçtikçe artan terör olaylarına tepki gösterdi. Her gün yüreklerimiz yanmaya devam ediyor diyen Ülger, AKP’nin terör politikasını eleştirdi.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara Ülkücülerin dur diyeceğini belirten Ülger şöyle devam etti: “iktidarın 10 yıldır uyguladığı taviz politikası ve özellikle açılım adı altında ülkemize sergilenen oyunun sonucunda her gün milletimizi derinden yaralayan şehit haberleri gelmektedir. Ülkemizde Ülkücülerden ve Türk Milliyetçilerinden başka bu oyuna dur diyecek yoktur. Bu sebeple bizler her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile