Ülkücü Camia Neşide Dervişoğlu'nun Cenazesinde Buluştu

Ülkücü Camia Neşide Dervişoğlu'nun Cenazesinde Buluştu

Eski MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu`nun annesi Neşide Dervişoğlu`nun Ordu`nun Fatsa ilçesindeki cenazesine ülkücü camianın birçok önemli ismi ve MHP milletvekilleri katıldı.

Kalp yetmezliği sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden Neşide Dervişoğlu`nun Orta Büyük Camii`ndeki cenaze namazını Fatsa İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz kıldırdı. Cenaze, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Fatsa Asri Mezarlık`ta toprağa verildi

Cenazeye MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, 23. dönem MHP Ankara Milletvekili Ahmet Deniz Bölükbaşı, 23. dönem MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, 21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Haberal ve çok sayıda MHP`li önemli isim katıldı

Eski MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Musavvat Dervişoğlu`nun MHP camiasında önemli bir isim olduğunu belirterek, "Ben rahmetli teyzemizi de iyi tanırdım. Bugün MYK toplantısı olmasaydı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de bu cenazeye katılacaktı" dedi.

Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu ise Neşide Dervişoğlu`nun sadece Musavvat Dervişoğlu arkadaşlarının değil, tüm ülkücülerin anası olduğunu ifade ederek, "Dervişoğlu ailesine başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile