Uludag'da Sömestr Sonu Izdihami

Uludag'da Sömestr Sonu Izdihami

Türkiye’nin en büyük kis turizm merkezlerinden Uludag, yariyil tatilinin son günlerinde vatandaslarin akinina ugradi. Aileleriyle birlikte Uludag’da doyasiya eglenen gençler, hem kayak yapti hem de günesli havanin tadini çikartti. Hava sicakliginin-7 derece oldugu Uludag’da kayak pistleri dolup tasarken, yogunluk havadan görüntülendi.

Türkiye’nin önde gelen kis turizm merkezi Uludag’a somestir tatilinin son hafta sonunda aileleriyle birlikte gelen binlerce vatandas, güzel havanin tadini çikartti. Hava sicakliginin -7 derece oldugu Uludag’daki kayak pistlerindeki kar kalinligi 68 santimetre olarak ölçüldü. Ziyaretçi akinina ugrayan Uludag’da yerli ve yabanci turistlerin eglendigi görülürken, Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün hava tahminlerine göre önümüzdeki Cuma günü itibariyle kar yagisi etkisini gösterecek.

Sömestir tatilinin tadini sevenleriyle çikaran vatandaslar o anlari ölümsüzlestirmek için fotograf çektirirken, ziyaretçi akinina ugrayan Uludag’da yogunluk havadan böyle görüntülendi. Uludag kar ve günesin keyfini çikaran vatandaslar, sevenleriyle hos vakit geçirdigini belirtirken, "Güzel bir hafta sonu, Uludag her zamanki gibi muhtesem. Herkese tavsiye ediyoruz" mesaji verdi.

Öte yandan doluluk oranlarinin yüzde 60 seviyesinde seyrettigi Uludag’da iki haftalik sömestr tatili boyunca 41 bin aracin Milli Park giselerinden giris yaptigi kayitlara yansidi.

Uludag’da devlet misafirhanelerinin günlük ücretleri bin ila bin 500 lira arasinda degisirken, bu rakam yildizli otellerde kisi basi günlük 10 bin lira ile 45 bin lira arasinda degisiyor
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile