Ulupınar, 2b İçin Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde

Ulupınar, 2b İçin Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde

Zonguldak merkez ilçe, Tepebaşı ve Yeni Mahalle sınırları içerisinde yer alan ve 6292 kanun kapsamında bulunan taşınmaz malların değerlendirmeleri Maliye uzmanlarınca yeniden değerlendirildi.


Tepebaşı Mahallesinde bulunan bazı yerlerin rayiç bedellerinin emlak vergi değerlerinin çok üzerinde belirlenmesi sonucu Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya, İnağzı Mahalle Muhtarı Mustafa Hamzaçebi, Yeşil Mahalle Muhtarı İsmet Yanık, Tepebaşı Mahallesi Azası Aslan Çevik ve Kemal Aydın ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’yı makamında ziyaret ederek, durum değerlendirmesinde bulunuldu.

Tepebaşı Mahallesinde bulunan 2B arazilerinin emlak bedellerinin yüksek olarak belirlenmesinin ardından Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın girişimleri sonucunda Maliye Bakanlığına bağlı uzmanların yerinde tespit çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda 2B arazilerinin satış değerlerinde yeni düzenlemelerin yapıldığı fakat Mahalle sakinlerinin beklediği düzeyde olmaması dolayısıyla yeniden Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya ziyaret edildi. Bu konu üzerinde Ulupınar ve beraberinde heyetMilli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’yla yeniden durum değerlendirmesi yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile