Ulus Esnafı 'Dolandırıcılık' Konusunda Bilgilendirildi

Ulus Esnafı 'Dolandırıcılık' Konusunda Bilgilendirildi

Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan esnaflar dolandırıcılık olaylarına karşı özel olarak hazırlanan el broşürleri ile bilgilendirildi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suçlularla mücadele amacıyla sürdürülen faaliyetler çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu bağlamda Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan esnaflar bilgilendirildi.

Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü‘nün Ulus İlçe Emniyet Amirliği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmasında esnafa örnek dolandırıcılık olayları da anlatılarak çeşitli bilgiler verildi.

Özel olarak hazırlatılan 13 farklı el broşürünün de esnafa takdim edildiği bilgilendirme çalışmalarında polisler özellikle valilik adına yardım toplanıldığı şeklinde para talep eden dolandırıcıların olduğunu hatırlatarak, bu ve benzeri dolandırıcılık olayları ile karşılaşıldığında vakit kaybetmeden 155 Alo Polis ve 156 Alo Jandarma telefonlara bilgi verilmesini istediler. Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlisi polislerin benzer çalışmaların ileri ki günlerde de devam edeceği öğrenilirken, yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile