Ulusallaşmaya Marmara'dan Başlayan Şaypa, Bin Kişiyi İşe Alacak

Ulusallaşmaya Marmara'dan Başlayan Şaypa, Bin Kişiyi İşe Alacak

Ulusal marka olma yolunda ilk adımları Bilecik - Bozüyük ve Yalova'da açtığı 2 şubeyle atan Şaypa böylece şube sayısını 54'e çıkardı. Firmanın hedefi ise yeni şubelerle 2012 yılında bin kişiye istihdam sağlamak.

Şaypa Genel Müdürü Yusuf Şaylı, şirketin ulusal marka olma stratejisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yatırımlarının tamamını müşteri odaklı yaptıklarını, Şaypa 'nın uygun fiyat politikasını ve kaliteli ürün hizmetini gittikleri her bölgeye taşıyacaklarını dile getirdi. Şaylı, 'Bursa 'da olduğu gibi gittiğimiz her bölgenin ticari, ekonomik ve sosyal çevresine de katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Ticaretten kazandığımızı yatırım yaparak, yeni şubeler açarak ve istihdam sağlayarak yine bu topraklarla paylaşmaya devam edeceğiz. ' dedi.
Ulusallaşma yolculuğunda adım adım ilerleyerek, öncelikle Bursa 'daki liderliklerini, güçlerini bölgesel güç haline getireceklerini bildiren Yusuf Şaylı, 'Buradan edindiğimiz deneyim ve yetkinliklerle süreçlerimizi yeniden tamamlayacağız ve çalışanlarımızı güçlendireceğiz. Ulusal marka olmak için gerekli altyapıya ve insan kaynaklarına sahip olduğumuza inandığımızda diğer bölgelere de yayılmaya başlayacağız. ' diye konuştu.

Şaylı, şimdi de Şaypa 'yı ulusal marka haline getirmek üzere çalışmalara başladıklarını bildirdi. Bu doğrultuda öncelikle kurumsallaşma, karar, icra, risk yönetimi ve stratejik planlamaları harekete geçireceklerini belirten Şaylı, şirketin bugünkü konumuna gelmesinde büyük emeği olan çalışanların yetkinliklerini artıracaklarını kaydetti.

'2012 'DE BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK '

Yusuf Şaylı, 2011 yılında yatırımlardaki yüksek performans ve müşterilerin gösterdiği teveccühle hedefleri olan 500 yeni çalışan sayını ikiye katladıklarını ve bin yeni çalışanı bünyelerine kattıklarını kaydetti. Şaylı, ulusallaşma ve yeni yatırımlarla 2012 'de de bin kişilik yeni istihdam sağlayacaklarını dile getirdi.

'Şaypa Ailem Kart' kullanan 350 bin kişi bulunduğunu hatırlatan Şaylı, 2011 yılında Ailem Kart sahiplerine toplam 4 milyon TL 'lik hediyeler ve para puan verdiklerini, bu yılın sonuna kadar kart kullanıcılarının sayısının 500 bine ulaşmasını beklediklerini dile getirdi.

Şaypa 'nın 2011 'de perakende sektörünün en çok büyüyen şirketi olduğuna işaret eden Şaylı, şöyle devam etti: 'Geçen yıl sektör ortalama büyümesinin 4 katı büyüme gerçekleştirdik. Markalar, büyüdükleri, geliştikleri şehirlerin ekonomilerine de katkılar sağlıyor. Bu gerçekten hareketle, Şaypa da gerçekleştirdiği atılımlarla Bursa ekonomisine ve ticaretine büyük katkılar sağlıyor. Yapmış olduğumuz ticari faaliyetlere göre; 2011 yılında Bursa ekonomisine yaklaşık 440 milyon TL katkıda bulunduk. Katkımızı 2012 yılında 540 milyon TL 'ye çıkarmayı planlıyoruz. '

54. ŞUBE YALOVA 'DA AÇILDI

Öte yandan Şaypa Alışveriş Merkezleri, ulusal marka olma yolunda ilk adım olan Bilecik-Bozüyük Şubesi 'nin ardından ikinci adımını Yalova Şubesi ile attı.
Şaypa Yalova Şubesi 'nin açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, yakın gelecekte Marmara Bölgesi 'nin bir bütün halini alacağını ve Yalova 'nın da bu bütünün tam merkezinde yer alacağını belirtti. Türkiye nüfusunun yüzde 30 'unun Yalova çevresinde yaşayacağını kaydeden Koçal, Bursa 'da doğan ve ulusal marka olma yolunda ilerleyen Şaypa 'nın, bu hedefine ulaşması için Yalova 'da tutunması ve yatırımlarına devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile