Uluslararasi Gayrimenkul Fuari MIPIM, 15-18 Mart'ta Düzenlenecek

GYODER'in 300 metrekarelik 'Istanbul Çadiri' ile yer alacagi, sektör temsilcilerini yabanci yatirimcilarla bulusturacak etkinligin, Türk sirketlerine yeni is baglantilarinin kapilarini aralamasi bekleniyor.

Dünyanin önde gelen gayrimenkul fuarlarindan MIPIM, 15-18 Mart'ta Fransa'nin Cannes sehrinde 31. kez gerçeklestirilecek.

Alkas'tan yapilan açiklamaya göre, RE360 Gayrimenkul Bulusmasi, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum'un katilimiyla hibrit olarak gerçeklestirildi.

Türkiye gayrimenkul sektörü ve paydaslarini bir araya getiren, kamu ve özel sektör is birligiyle sektörü daha ileriye tasimayi hedefleyen etkinlige, 1.000'den fazla kisi katilirken, 8 ülkeden yüzlerce kisi çevrim içi olarak takip etti.

RE360'ta uluslararasi gayrimenkul fuari MIPIM'in de tanitimi gerçeklestirildi. Her yil 1 milyonu askin kartvizit alisverisinin yapildigi dünyanin en önemli gayrimenkul fuari MIPIM, 15-18 Mart'ta Cannes sehrinde 31. kez gerçeklestirilecek

Dünya genelinde 100 ülkeden 25 binin üzerinde sektör profesyonelinin hazir bulundugu organizasyonda bu yil Gayrimenkul Yatirimcilari Dernegi (GYODER), 300 metrekarelik "Istanbul Çadiri" ile sektör temsilcilerini yabanci yatirimcilarla bulusturacak.

GYODER, fuar boyunca 4T olarak tanimladigi ana vizyonu çerçevesinde "tasarim, teknoloji, toplum ve tabiat" konularinda paneller gerçeklestirecek ve alaninda lider konusmacilari misafir ederek Türkiye'nin sektördeki öncü durusunu, basarilarini yabanci yatirimcilarla paylasacak. Türk sirketlerine yeni is baglantilarinin kapilarini aralayacak organizasyon, Türkiye'ye yurt disindan yeni yatirimlarin gelmesine de önayak olacak.

- "Istanbul çadiri fuarin en görünür yerlerinden birinde boy gösterecek"

Açiklamada tanitimdaki konusmasina yer verilen GYODER Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Kalyoncu, Türkiye'nin dünya çapindaki insaat ve gayrimenkul projelerinin sunulacagi GYODER Istanbul Çadiri'nin, MIPIM 2022'in fuaye alaninda en görünür ve etkin alanlarin birinde yerini alacagini bildirdi.

Bu yil MIPIM'de ana amacin, kurumsal yabanci yatirimcilarla birebir görüsmelerin saglanabilmesi için gerekli altyapinin kurulmasini saglamak oldugunu belirten Kalyoncu, sunlari kaydetti:

"Ülkemize yeni yatirimlar çekmek ve uluslararasi yatirimcilar için firsatlar ülkesi oldugunu, gelistiricilerimizin son derece yetkin ve dünya çapinda firmalar oldugunu, mevzuatlarimizin yabanci yatirimcilara kolaylik saglamak adina düzenlendigini aktarmamiz gerekiyor. Tüm fuar boyunca 4T olarak tanimladigimiz ana vizyonumuz çerçevesinde tasarim, teknoloji, toplum ve tabiat konularinda paneller gerçeklestirecegiz ve deneyimli konusmacilari misafir edecegiz."

- "Ülkemiz global anlamda bir cazibe merkezi haline geldi"

Alkas Yönetim Kurulu Baskani ve resmi MIPIM temsilcisi Avi Alkas da dünya yatirimcilarinin gözünü Türkiye'ye çevirdigini ve global anlamda ülkenin bir cazibe merkezi haline geldigini bildirdi.

Alkas, "Son dönemlerde gayrimenkuldeki degerlenmeyle birlikte dünya yatirimcilari odagina Türk emlak piyasasini aldi. Avrupa'dan Asya'ya, Orta Dogu'dan Afrika'ya kadar global anlamda büyük talep artisi oldugunu gözlemliyoruz. Türk gayrimenkul sektörünün avantajlarini dünyanin en önde gelen gayrimenkul fuari MIPIM'de de anlatacagiz." ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile