Ümit Milliler yarın Fransa ile karşılaşacak

Ümit Milli Futbol Takımı yarın özel maçta Fransa ile karşılaşacak. Fransa'nın Troyes şehrindeki Stade de l'Aube'de oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayaca

Ümit Milli Futbol Takımı yarın özel maçta Fransa ile karşılaşacak. Fransa'nın Troyes şehrindeki Stade de l'Aube'de oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Babak Rafati yönetecek. Rafati'nin yardımcılıklarını vatandaşları Markus Hacker ve Patrick Ittrich yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fransız Sebastien Paris.

Millilerimiz, Fransa maçı hazırlıklarını bugün TSİ 21.45'te maçın oynanacağı Stade de l'Aube'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Özgür Çek (Ankaragücü), Serdar Aziz (Bursaspor), Sakıb Aytaç (Dardanelspor), Serdar Eylik (Denizlispor), Alper Potuk (Eskişehirspor), Emirhan Ergün, Yusuf Onur Arıkan, Emre ÇOLAK, Serkan Kurtuluş, Anıl Dilaver (Galatasaray A.Ş.), Mahmut Boz, Özkan Karabulut, Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Abdulkadir Kayalı (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Barış Başdaş, Şahin Aygüneş (Kasımpaşaspor), Furkan Özçal (Kayserispor), Alper Uludağ (Alemannia Aachen), Burak Kaplan (Bayer Leverkusen), Serdar Gürler (Sochaux).

Fransa Ümit Milli Takımı kadrosunda ise şu oyuncular bulunuyor:

Joris Delle (Metz), Matthieu Dreyer (Sochaux), Benjamin Andre (Ajaccio), Sebastien Corchia (Le Mans), Tripy Makonda (Paris Saint-Germain), Johan Martial (Stade Brestois), Alferd N'Diaye, Djamel Bakar (Nancy), Benjamin Stambouli (Montpelliler), Franck Tabanou, Moussa Sissoko (Toulouse), Yacine Brahimi (Stade Rennais), Maxime Gonalons (Lyon), Morgan Schneiderlin (Southampton), Frederic Bulot (Monaco), Magaye Gueye (Everton), Yohan Mollo (Cean), David N'Gog (Liverpool), Emmanuel Riviere (Saint Etienne), Henri Saivet (Bordeaux).

Ümit Milli Takımımız, 12 Ekim 2010 Salı günü de Belçika ile özel maç yapacak. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanacak bu karşılaşma ise saat 15.00'te başlayacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile