Ümraniye'de Kuaförde Hirsizlik Kamerada

Ümraniye'de Kuaförde Hirsizlik Kamerada

Ümraniye’de bir kuaförün kasasinda bulunan parayi ve cep telefonunu çalan süpheli yakalandi. Hirsizlik anina ait görüntüler ortaya çikti.

Çekmeköy Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri, 24 Temmuz saat 14.10 siralarinda Ümraniye Asagi Dudullu Alemdag Caddesi’nde bulunan bir kuaför isletmesinin kasasindan 220 lira ve cep telefonu çalindigi ihbari üzerine harekete geçti. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, süphelilerin kimliklerini tespit etti. Arastirmalar sonucu eskali belirlenen ve bahse konu olayi gerçeklestirdigi tespit edilen Ö.D. (25) isimli süpheli sahis, 30 Temmuz’da Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yakalanarak gözaltina alindi. Süphelinin yapilan üst aramasinda 1,51 gram uyusturucu madde ele geçirildi.

Gözaltina alinan ve hakkinda “Kullanmak Için Uyusturucu Madde Bulundurmak” ile “Açiktan Hirsizlik” suçlarindan islem yapilan süpheli sahis, adliyeye sevk edildi. Öte yandan, hirsizlik anina ait görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde, süphelinin bir süre etrafi kolaçan ettigi, ardindan kasanin bulundugu yere giderek kasada bulunan parayi ve cep telefonunu aldigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile