Ümraniye'de 'Zamanin Ilmekleri' Yil Sonu Sergisi Açildi

Ümraniye'de 'Zamanin Ilmekleri' Yil Sonu Sergisi Açildi

Ümraniye’de çesitli branslarda kurs alan kursiyerlerin ürettigi ürünler, "Zamanin Ilmekleri" konulu yil sonu sergisinde görücüye çikti. Serginin açilisina eski Kültür ve Turizm Bakani Nabi Avci, AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim da katilim gösterdi.



Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarinda çesitli branslarda egitim gören kursiyerlerin eserleriyle olusturulan "Zamanin Ilmekleri" konulu yil sonu sergisi açildi. Sergide; resim, kat’i sanati, dekoratif sepet örücülügü, ev tekstili, hazir giyim, kaligrafi, igne oyasi, kitre bebek ve sis ve tig örücülügü ve taki tasarimi gibi birçok farkli bransta üretilen ürünler sergileniyor.

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Ümraniye’de Kadin ve Aile Müdürlügümüzün zamanin ilmekleri adli sergimizde el emegi göz nuru ürünler var. Öncelikle kursiyerlerimize, hocalarimiza çok tesekkür ediyoruz. Ellerine yüreklerine saglik, hakikaten Ümraniye’de kültürde sanatta önemli isler yapiyorlar. Sessiz bir sekilde devam ediyoruz. Istanbul Havalimaninda da bu ürünler olusturulan dükkan ile müsterilere ulasiyor” dedi.



Nabi Avci, “Basta degerli baskanimiz olmak üzere, emegi geçen idarecilerimize, hocalarimiza, kursiyerlerimize çok tesekkür ediyorum. Türkiye 20 yildir özellikle kültür alaninda bir sessiz devrim yapiyor. Bu sessiz devrimin öncüleri de yerel yönetimler ve belediyelerdir. Ümraniye Belediyesi bu sessiz devrime degerli hanimefendi kardeslerimizin destekleriyle önemli katkilarda bulunuyor. Ben emegi geçen herkesi ayri ayri tebrik ediyorum” diye konustu.

Düzenlenen programa, Eski Kültür ve Turizm Bakani Nabi Avci, AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim ve çok sayida kursiyer katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile