Ümraniyeli Gönüllü Gençler Iftar Yemeginde Bulustu

Ümraniyeli Gönüllü Gençler Iftar Yemeginde Bulustu

Ümraniye Belediyesi, Kahramanmaras merkezli depremler sonrasi yürütülen yardim organizasyonlarina gönüllü olarak katilan ve bölgeye giderek çalismalara destek olan Ümraniyeli gençler için iftar programi düzenledi.

Ümraniye Belediyesi, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen bölgeler için düzenlenen organizasyon ve yardim kampanyalarina gönüllü olarak katilan gençler için iftar yemegi düzenledi.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayi’nda gerçeklestirilen iftar programina Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim ve yüzlerce genç katilim sagladi. Programda süreç boyunca yürütülen ve ileriye dönük devam eden çalismalari aktaran belgesel gösterimi gerçeklestirildi.

Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan program, siir konseriyle devam etti. Baskan Ismet Yildirim, programa katilan gençlerin masalarini gezerek sohbet etti, hatira fotografi çektirdi.

“Buradaki gençlerimiz benim için çok önemli”

Iftar programinda konusan Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Deprem sonrasi ülke olarak tek yürek olduk. Ümraniye’mizde de gençlerimizle, çocuklarimizla hanimlarimizla, yaslilarimizla birlikte gönül köprüsünü kurduk. Pazar Yeri olarak planladigimiz alani Afet Koordinasyon Merkezi yaptik. Buradaki gençlerimiz benim için çok önemli. Ben gençleri bir kez daha takdir ettim. Ülkemizin bu gençlerle basaramayacagi hiçbir sey yok. Deprem döneminde karinca gibiydiler. Ben bu güzel Ümraniye gençlerinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile