Ünal, Yeniden DEI K Türkiye- Karadag Is Konseyi Yönetiminde

Safranbolu TSO Meclis Baskani ve Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Karabük Baskani Cengiz Ünal, yeniden DEI K Türkiye-Karadag Is Konseyi yönetim kurulu üyeligine seçildi.

Iki yilda bir düzenlenen Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu (DEI K) Is Konseyleri Seçimli Genel Kurulu, DEI K üyelerinin katilimlari ile gerçeklesti. Is Konseylerinin yeni baskan ve yürütme kurullari 2 yillik çalisma dönemi için göreve geldi.

Yapilan seçimler sonucunda Ünal Mühendislik Yönetim Kurulu Baskani ayni zamanda MÜSIA D Karabük Sube Baskani ve Safranbolu TSO Meclis Baskani Cengiz Ünal, yeniden DEI K Türkiye - Karadag Is Konseyi yönetim kurulu üyeligine seçildi.

DEI K’te Karabük’ü temsil eden Cengiz Ünal, Türkiye ve Karadag arasindaki ticaretin arttirilmasi için turizm, enerji ve tarim sektörlerinde is birligini gelistirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Karadag’daki Türk yatirimcilarin problemlerinin belirlenmesi ve belirlenen problemlere yönelik çözüm önerilerinin olusturulmasi için bir plan yapildi. Bu çerçevede en kisa sürede bu problemlerin kaldirilmasi için gerekli çalismalari yapacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile