Uncuoğlu, Sagiad'ın Değerlendirlendirme Toplantısına Katıldı

Sakarya - AK Parti İl Başkanı Recep Uncuğolu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, SAGİAD'ın merkez binasında yapılan Kent Ekonomileri Forumunun değerlendinme toplantısına katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi, AK Parti tarafından Mayıs ayında gerçekleştirilen Kent Ekonomileri Forumuna değinerek, çalışmaların sürekliliği temennisinde bulundu.

AK Parti'nin Sakarya'nın geleceğine dair fikirler üretmesinin kendileri için gurur verici olduğunu belirten Çelebi, Kent Ekonomileri Forumunun geleneksel hale gelmesi için yapılan bütün çalışmaları destekleyeceklerini söyledi.

Uncuoğlu, şehir için geliştirilen projelerin yanı sıra, foruma katılım sağlayanların da Sakarya'nın geleceğini şekillendireceklerini söyledi.

Forumda bütün paydaşlarla bir araya gelinmesinin ve bir istişare içine girilerek çalışılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Uncuoğlu, "Sivil demokrasi diyoruz, yerellik diyoruz, aynı masa etrafında, bir format dahilinde, bir araya gelip sonuç üretebilir durumda olmamızdır. 'Biz söylemiştik' demek her zaman kolaydır. Mesele tribünlere oynamak değildir. Ya hep birlikte varız ve mutluyuz, paylaştıkça huzur ve refahımız artacak. Ya da herkes kendi başının çaresine bakacak, kendine çalışacaktır. Biz birlikte olmaktan yana adımlar atmaya devam edeceğiz. Burada hiçbir ön yargının, siyaset kaygısının olmaması ve mutfak çalışmalarını hep beraber yürütebilir olmamız gerek" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile