ÜNİŞAD üyeleri Karadeniz İş Forumu'nda buluşacak

Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) üyeleri, Karadeniz İş Forumu'nda buluşacak.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Karad

Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) üyeleri, Karadeniz İş Forumu'nda buluşacak.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ortak organizasyonu 2 Kasım Salı günü Trabzon'da "Karadeniz İş Formu" düzenlenecek.

TUSKON'a bağlı olarak faaliyet gösteren, Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD), ilçede aktif faaliyet gösteren işadamlarını 2-4 Kasım'da Trabzon'daki Novotel'de buluşturacak. ÜNİŞAD Başkanı Dursun Sarı, "TUSKON, 2-4 Kasım 2010 tarihleri arasında Trabzon'da 150'si Karadeniz Havzası İşadamları olmak üzere, toplam 450 yatırımcıyı Karadeniz İş Forumu'nda buluşturacak. Ünye'den toplantıya Sarıkardeşler İnş., Karadeniz Gemi A.Ş., Alnak Gemi Taşımacılık, Özaltıntaş Mermer, Işık mozaik, Gemi Taşımacılık, Şener Ayakkabıcılık, Darteks, Unplas, Öztürkler Makine, Kuyumcuoğlu Asçelik, Stina, Kafkas Tekstil, Has Mobilya, Paşa İnşaat firmaları katılacak." dedi.

Sarı, bu toplantı ile Ünye'deki işadamlarını ülke genelindeki ve yurtdışındaki işadamlarıyla tanıştırma, ticaret yapabilme fırsatlarını da sunacağını belirtti. Sarı şöyle devam etti: "Bu amaçla derneğin işadamlarını Trabzon'daki toplantıda biraraya getirmesi, hem ülke hem de ilçe adına ileri atılmış bir adım olarak görüyoruz ve bu toplantıyı çok önemsiyoruz. Artık ferdi olarak iş yapabilme gücü kırılmıştır. 'Birlikten güç doğar' ata sözü boşa söylenmiş bir söz değildir. Bu yüzden değişik ülkelerdeki insanlar için tanışma, iş görüşmesi yapılması, mevcut dairenin dışına çıkmak bizim faaliyetlermizi artıracağı kanısındayım."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile