Üniversite Adaylarina Indirimli Yardimci Kitap Müjdesi

Üniversite Adaylarina Indirimli Yardimci Kitap Müjdesi

Süleymanpasa Belediyesi üniversite sinavlarina hazirlanan ögrenciler için elini tasin altina koymaya devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen sinav hazirlik yayinevleri ile yapilan protokoller sayesinde, lise son sinif ögrencileri, projeye dâhil olan yayinevlerinin kitaplarini yüzde 40-70 arasi indirimlerle satin alabilecek.

Süleymanpasa Belediyesinin girisimleri ile hayata geçirilen proje çerçevesinde Türkiye’nin önde gelen yayinevlerinin Tekirdag subeleri ile indirimli kitap satis protokolü imzalandi. Protokole göre Süleymanpasa’da yasayan 2500’ün üzerinde 12. Sinif ögrencisi, sinava hazirlanirken kullanacagi yardimci kaynak kitaplari ciddi oranlarda indirimlerle satin alabilecek.

Pasa Ögrenci Kart sahiplerine çok sayida imkan saglandi

Yüzde 40’tan baslayan ve yüzde 70’lere varan indirimlerden yararlanmak için Süleymanpasa’da faaliyet gösteren herhangi bir lisede son sinif ögrencisi olmak yeterli. Süleymanpasa Belediyesi tarafindan ilçe genelindeki tüm lise son sinif ögrencilerine Pasa Ögrenci Kart dagitimi geçtigimiz hafta tamamlanmisti. Bu kartlara sahip olan ögrenciler, protokole dâhil olan yayinevlerinin kitaplarini büyük indirimlerle satin alabilecekler. Üniversite adayi gençler Pasa Ögrenci Kart ile indirimli yardimci kitap imkâninin yani sira aylik 4 GB internet, Pasa Kafelerde geçerli 100 TL ve toplu ulasimda kullanabilecekleri 20 binis hakkina sahip oluyorlar. Ayrica Ocak, Subat, Mart ve Nisan aylarinda olmak üzere gerçek sinav atmosferinde gerçeklestirilecek olan 4 deneme sinavina da tamamen ücretsiz olarak girecek olan üniversite adaylari, bu sinavlar için de herhangi bir ücret ödemeyecekler.

“Tüm ögrencilerimize firsat esitligi sagliyoruz”

Yayinevleri ile yapilan devasa indirim protokolü hakkinda konusan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Söz verdigimiz gibi, üniversite sinavlarina hazirlikta lise son sinif ögrencilerimizin ihtiyaç duydugu yardimci yayinlar için imzaladigimiz protokolle, Pasa Ögrenci Kart sahiplerine özel %70’ye varan indirim imkâni sagladik. Ciddi maliyetlere sahip yardimci kaynak kitaplara bu indirimlerle dileyen tüm ögrenciler rahatlikla ulasabilecek ve ögrencilerimiz arasinda firsat esitligi saglanmis olacak. Indirimli yayinlar ve yayinevleri ile indirim oranlarini ögrenmek isteyen ögrenci kardeslerimiz, telefonlarina indirecekleri Süleymanpasa Belediyesi Mobil Uygulamamizdaki “Pasa Kartlar” menüsünden ulasabilirler. Gençlerimizin iyi egitim almalari ve donanimli bireyler olmalari için belediye olarak elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. Simdiden tüm üniversite adaylarimiza basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile