Üniversite Bünyesinde Yer Alacak Hastane Insaati Degerlendirildi

Üniversite Bünyesinde Yer Alacak Hastane Insaati Degerlendirildi

Kirsehir’de insaatina baslanan yeni Devlet Hastanesi hakkinda Kirsehir Ahi Evran Üniversitesi’nde (KAEÜ) degerlendirme toplantisi yapildi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kirsehir Il Saglik Müdürü Dr. Ertan Degirmencioglu ve beraberinde bulunan heyet toplantida bir araya geldi. Rektörlük makaminda gerçeklesen toplantida, merkez yerleskede yapimina baslanan 400 yatakli Kirsehir Devlet Hastanesi’nin insaati hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. 400 yatakli Kirsehir Devlet Hastanesi projesiyle ilgili yapilan çalismalar ve son durum hakkinda bilgiler veren Il Saglik Müdürü Dr. Ertan Degirmencioglu, 400 Yatakli Kirsehir Devlet Hastanesinin 2017 yilinda 150 yatakli ek bina olarak yatirim planina alindigini belirtti.

Degirmencioglu, konusmasinda; “Proje hakkinda plan degisikligi tamamlandi ve ifraz çalismalari tamamlanarak 2021/432628 ihale kayit numarasi ile 31 Agustos 2021 tarihinde proje ihalesi yapildi. Yüklenici ile sözlesme imzalanarak çizim asamasina geçildi, proje çizim islemleri tamamlandi ve 15 Subat 2023 tarihinde yapim ihalesi yapilarak teklif degerlendirmesi de tamamlandi" dedi.

Kirsehir’in en önemli ihtiyaçlarindan biri olan saglik hizmetlerinde Kirsehir Ahi Evran Üniversitesi olarak çok sayida projeye imza attiklarini anlatan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite merkez yerleske içerisinde yer alacak Kirsehir Devlet Hastanesinin sehir ve üniversite için çok önemli oldugunu belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile