Üniversite Ile Lise Arasinda Egitim Isbirligi

Üniversite Ile Lise Arasinda Egitim Isbirligi

Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi ile Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi Arasinda egitimi gelistirme ve is birligi protokolü imzalandi.

Egitim Fakültesi’nde gerçeklestirilen protokolde Düzce Üniversitesi adina Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Koç, Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi adina ise Mehmet Disçi imza atti.

Egitim Fakültesi ile Turgut Özal Anadolu Lisesi arasindaki is birligi ve düzenlenecek egitim faaliyetleri ile ilgili esas ve yükümlülükleri belirlemeyi amaçlayan protokol ayrica; Egitim Fakültesi ile Turgut Özal Anadolu Lisesi arasinda ihtiyaca uygun olarak ögretim süreçlerinin iyilestirilmesi ve zenginlestirilmesi yönünde taraflarin, seminer, hizmet içi egitim, arastirma, akademik ziyaretler, gözlem, görüsme vb. konularla ilgili taraflarin sorumluluklarina iliskin hükümleri kapsiyor.

Protokol dahilinde “Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi’nin ihtiyaç duyabilecegi hizmet içi egitim, egitimin alt yapisinin iyilestirilmesi, ögretim süreçlerinin degerlendirilmesi, ögretim programinin zenginlestirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden gelistirilmesi veya egitim ögretim destegi saglanmasi konularinda Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi tarafindan uygun görülen sartlarda uzmanlik destegi saglanacak. Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi ögrencilerinin Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi akademik birimlerini ziyaret etmesine ve birimlerde bulunan egitim olanaklarini kullanmalarina, Egitim Fakültesi tarafindan uygun görülen sartlarda imkan taninacak. Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi ve Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi tarafindan ulusal veya uluslararasi kaynaklardan finanse edilmek üzere ortak proje önerileri hazirlanmasi, yürütülmesi, uluslararasi programlara birlikte proje sunulmasi hususlarinda taraflarca uygun görülen çerçevede is birligi yapilabilecek” gibi çalismalar yapilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile