Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesindeki Münevver Ayasli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ögrencileri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Yurt kalan ögrenciler derslerinden bulduklari bos vakitte yurt bünyesinde örgü örmeye basladi.
Ögrenciler bu süreçte 100’den fazla atki, bere, eldiven ördü. Ördükleri bu ürünleri Atakum ilçesinde bulunun Sarayköy Ilkögretim Okulu 2. sinif ögrencilerine hediye etti. Miniklerin için isitan bu hareket örnek oldu.
Ögrencilerin sevincine, nesesine ortak olan üniversite ögrencileri ayni zamanda gittikleri okulda hikayeler okudu, resimler yapti, geleneksel oyunlar oynadi.
Üniversite Ögrencileri Elleriyle Ördükleri Ürünleri Miniklere Hediye Etti
Samsun’da üniversite ögrencileri kendi ördükleri atki, bere, eldiven gibi ürünleri minik ögrencilere hediye etti.



















