Üniversite Ögrencileri Mezun Olmadan Çalisma Hayatini Tanidi, Is Basvurusu Yapti

Üniversite Ögrencileri Mezun Olmadan Çalisma Hayatini Tanidi, Is Basvurusu Yapti

Çankiri’da firma temsilcileriyle bir araya gelen üniversite ögrencileri, çalisma hayatina ait bilgi alip staj ve is basvurusu yapti.

Çankiri Karatekin Üniversitesi tarafindan düzenlenen “Kariyer ve Istihdam Günleri” iki gün boyunca ögrencileri firmalarla bulusturdu. Çankiri Karatekin Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Salonunda kurulan stantlarda firma yetkilileri, ögrencilere çalisma hayatlarinda karsilasabilecekleri durumlar ve faaliyetleri hakkinda bilgilendirmelerde bulundu. Üniversite ögrencileri de bulustuklari firmalara is ve staj basvurusunda bulundu. Etkinlik çerçevesinde düzenlenen panellerde de ögrencilere kariyer planlamalari sürecinde önemli bilgiler verildi.

Stantlari ziyaret eden üniversite ögrencilerine de üniversitelerdeki bölümler tanitildi.

“Ögrencilerimiz, is ve staj basvurularinda bulundular”

Etkinlikle ilgili bilgi veren Çankiri Karatekin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Baris Öztuna, “Çankiri Karatekin Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak gerçeklestirdigimiz Kariyer ve Istihdam Günleri’nde stantlarimizda birçok firma yer aldi. Ögrencilerimiz, is ve staj basvurularinda bulundular. Panellerde de üniversite-sanayi isbirligini ön plana çikartarak, firma yetkilileri deneyimlerini ögrencilerimize ilettiler. Çok verimli geçtigini düsünüyoruz. Basta Çankiri Karatekin Üniversitesi yönetimi ve emegi geçen herkese tesekkür ederiz” dedi.



“Bizlere çok fazla katki sagladi”

Stantlari ziyaret eden ögrenciler, firmalarla bulusmanin kendilerine önemi katkilar sagladigini söyledi.

Çankiri Karatekin Üniversitesi Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölümü ögrencisi Özlem Sahin, “Birden fazla firmayi agirladik. Bizlere çok fazla katki sagladi ve bakis açilarimizi gelistirmemize katki sagladi. Insan kaynaklari bakis açisi ve is basvurusunda nelere dikkat etmemiz gerektigi gibi konulari çok yakinda tecrübe etme firsati bulduk” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile