Üniversite Ögrencilerine Egitmen Egitimi Verildi

Üniversite Ögrencilerine Egitmen Egitimi Verildi

Tepebasi Belediyesi tarafindan Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi ögrencilerine, Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari Egitmen Egitimi verildi. Egitime katilan üniversite ögrencileri, Eko-Okul programi kapsamina alinan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki ögrencilere egitim verecek.

Tepebasi Belediyesi, kentteki çocuklar ve gençler için sürdürülebilirlik ve iklim degisikligine karsi farkindalik olusturacak etkinlikler gerçeklestirmeyi sürdürüyor. Tepebasi Belediyesi sürdürülebilir kalkinma amaçlari hakkinda farkindalik olusturmak ve genç bireylere bu konu hakkinda çözüm ürettirerek sürecin bir parçasi olmalarini saglamak amaciyla Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi ögrencilerine yönelik düzenlenen Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari atölyesinin ardindan gönüllü egitmen olmak isteyen ESOGÜ Turizm Fakültesinden 20 ögrenci için Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari Egitmen Egitimi düzenlendi.



Ilkokul ögrencilerine egitim verecekler

Sürdürülebilir kalkinma konusunda farkindalik olusturmayi, liderleri yetistirmeyi, bu konuda aktif bir rol almaya tesvik etmeyi ve topluluklari harekete geçirmeyi hedefleyen egitmen egitimiyle katilimcilar, sürdürülebilir kalkinma amaçlarini ögrenme ve uygulama konusunda temel bilgi verildi.

Konuyla ilgili egitim alan üniversite ögrencileri, Eko-Okul programi kapsamina alinan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki ögrencilere egitim verecek.

Konuyla ilgili destekleyici görsellerin kullanildigi egitimde, katilimci ögrencilerin sorulari da yanitlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile