Üniversite Öğrencilerine Sıcak Çorba Çeşmesi

Üniversite Öğrencilerine Sıcak Çorba Çeşmesi

Kütahya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sıcak çorba uygulaması kapsamında üniversite öğrencilerine sabah ders saatinden önce sıcak çorba ikram edilmeye başlandı.

Belediye Başkanı Mustafa İça'nın da hazır bulunduğu programda Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampusunda ve Germiyan Yerleşkesinde üniversite öğrencilerimize çorba ikramı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Mustafa İça, "Öğrencilerimiz için sürekli olarak çalışmalar yapmaktayız. Bu dönem içerisinde Toplu Taşımada ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kartlar verdik. Yurt imkânlarımız var bunları sağlıyoruz. En önemli olanda toplu taşıma ile ilgili troleybüs hattı için düğmeye bastık. Bununla ilgili olarak da İstanbul Ulaşım A.Ş. Kütahya’mızın toplu taşımadaki troleybüs uygulama projelerini hazırlıyor. Ayrıca 2 adet körüklü otobüs alarak duraklarımızı test edeceğiz. Ondan sonra da 18 tane troleybüs alarak sizlere daha rahat ulaşım imkânı sağlamış olacağız. Bunların dışında 89 km’lik bisiklet projemiz var. Bakanlığımıza verdik bunu başlatıyoruz. Şehrimize 730 kişilik Kültür Merkezi yapıyoruz. Çok amaçlı konservatuar, tiyatro, sinema salonları mevcut olacaktır. Ağaçköy Regülatörünü açıyoruz. İnşallah 23 Nisana yetiştirmeyi planlıyoruz. Burada spor merkezleri olacak. Ayrıca kanalda sandal da yüzdüreceğiz. Piknik alanlarımız yine sizlerin hizmetinizde olacaktır. Diğer bir projemiz olan kent parkımızda da buz pateni ve diğer gezinti alanlarını tamamlıyoruz. Yedigöller Şehzadeler Parkımızda Ezop Adasını bitiriyoruz. Burası için Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültemizdeki hocalarımızın desteğini aldık. Bu sene dünya çapında inşallah Ezop Masal Adası Projesini gerçekleştireceğiz. Yine burada olta balıkçılığı ile sizlere eğlence alanları oluşturacağız. Bu güzel etkinlikte bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sayın rektörümüze de bize bu fırsatı verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Uygulama, Merkez ve Germiyan Kampüslerinde 2012-2013 eğitim - öğretim yılı boyunca hafta içi her gün devam edeceği açıklandı Sıcak çorba dağıtım törenine Belediye Başkanı Mustafa İça Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlileri, öğrenciler ve belediye daire müdürleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile