Üniversite Sinavina Hazirlanan Ögrencilere Soru Bankasi Hediye Edildi

Üniversite Sinavina Hazirlanan Ögrencilere Soru Bankasi Hediye Edildi

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, üniversite sinavina hazirlanan 12. sinif ögrencilerine soru bankasi seti hediye etti.

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yeni hizmete açilan Âlâ Mekan’da düzenlenen programda, ögrencilere soru bankasi setleri verildi.

Programda konusan Belediye Baskani Yasin Özlü, "Gençlere yaptigimiz her is, gelecege ve özellikle Türkiye Yüzyili’na yapilan en güzel yatirimdir. Ilçe sinirlarimizi da asan ödüllü Genc-i Âlâ Gençlik Modelimiz ile faaliyetlerini sürdürdügümüz tam gençlere göre gençlik çalismalarimiz, gençhaneler, Âlâ Mekân, GençBüs, spor okullarimiz, müzik okullarimiz, gençlerle bas basa programlarimiz, dijital gençlik çalismalarimiz, çocuk üniversitemiz ve akademimiz, çocuk kütüphanemiz ve Kitaphanemiz gençlerimize destek veriyor. Gelecegimizin umudu çocuklarimiza ve gençlerimize egitimden sanata, spordan sagliga çesitli alanlarda kisisel gelisimlerine daima destek veriyoruz, vermeye de devam edecegiz" dedi.



"Üniversiteyi yeni kazanan gençlere 2 bin TL egitim destegi sagladik"

Basiskele Belediyesi olarak üniversiteyi yeni kazanan Basiskeleli ögrencilere geçen ay 2 bin TL egitim destegi sagladiklarini ifade eden Özlü, su ifadeleri kullandi:

"Bu uygulamamiz insallah gelecek yil da devam edecek. Önümüzdeki yil da sizler bu egitim destegine hepiniz adaysiniz. Gençlik çalismalarimizi önemsemekten daha çok bizler gençlik çalismalarini tabiri caizse yasiyoruz ve gündemimizin en önemli parçalarindan biri haline getiriyoruz. Sizin ihtiyaç duydugunuz her alanda Basiskele Belediyesi olarak, Yasin agabeyiniz olarak yaninizda olmaya bir destek de biz vermeye çalisiyoruz. Çünkü biz inaniyoruz ki, gelecek yüzyili, Türkiye Yüzyili olarak ilan ettigimiz bu yüzyili sizler insa edeceksiniz. Kendinizi önemseyin. Kendinize güvenin. Türkiye’ye güvenin. Gelecek yüzyil sizin yüzyiliniz olacak arkadaslar"

"Bu siz degerli gençlerimiz sayesinde olacak"

Basiskele Kaymakami Necip Çakmak ise gençlere yapilan yatirimlarin çok kiymetli oldugunu belirterek, "Hedefimiz, devletimizin dünyanin en ileri 10 ülkesinden birisi olmasini saglamak. Bu siz degerli gençlerimiz sayesinde olacak. Su anda belediyemizin size sagladigi bu soru bankalariyla sizin bu 3 ayi da iyi geçirerek gireceginiz üniversite hayati bize gelecegimizi bagislayacak. Belki de siz Türkiye’nin ilk insansiz savas uçagi Kizilelma’nin daha teknik, daha iyilerini yapacaksiniz. Biz istiyoruz ki bizim bütün gençlerimiz treni kaçirmasin. Ne treni? Atatürk’ün muasir medeniyet dedigi, su anda Cumhurbaskanimizin hedef gösterdigi, dünyanin en ileri 10 ülkesi arasina girme hedefi bizim için çok önemli" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile