Üniversite Yolunda Büyük Prova 19 Mart'ta

Üniversite Yolunda Büyük Prova 19 Mart'ta

Bursa Büyüksehir Belediyesi, üniversiteye girmeyi planlayan gençleri gerçek sinav psikolojisine hazirlamak amaciyla, YKS ile ayni formatta ücretsiz deneme sinavi düzenliyor.

Ücretsiz hazirlik kurslari, ücretsiz test kitaplari, sinavi kazananlara tercih destegi, yüz binlerce soruya ücretsiz online erisim imkani gibi uygulamalar ile sürekli üniversite adaylarinin yaninda olan Büyüksehir Belediyesi, gençlere gerçek sinav provasi imkani da sunuyor. Gerçek sinav ile birebir olacak ücretsiz deneme sinaviyla, gençlere hem stresi yenme hem de basari ortalamalarini görme imkani sunuluyor. 19 Mart Cumartesi günü Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Uludag Üniversitesi, Gemlik Asim Kocabiyik Meslek Yüksekokulu, Inegöl Meslek Yüksekokulu, Mustafakemalpasa Meslek Yüksekokulu ve Orhaneli Meslek Yüksekokulu’nda yaklasik 10 bin ögrencinin katilimiyla gerçeklestirilmesi planlanan deneme sinavina basvurular, busmek.bursa.bel.tr adresi üzerinden yapilabilecek.

Egitim konusunda gençlerin her zaman yanlarinda olduklarini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, “2018-2019 döneminde baslayan YKS egitimlerimizden, bu zamana kadar 3 bin 500’e yakin gencimiz istifade etti.

2021-2022 egitim dönemi ile birlikte 5 farkli merkezde gerçeklestirilen ve dijital egitimler ile desteklenen YKS kurslarimiza devam ediyoruz. Ögrencilerimizin YKS sinavlarinda basari oranlarini artirmak ve sinav kaygisini yenmelerini saglamak amaciyla, deneme sinavi düzenliyoruz. Basariyi tesvik etmek için de dereceye giren ögrencilerimize dizüstü bilgisayar, tablet, akilli saat, hediye çeki ve dijital egitim seti hediye ediyoruz. Deneme sinavina katilacak gençlerimize online kayit yaptirmalari gerektigini hatirlatmak istiyorum. Simdiden sinava gidecek tüm gençlerimize basarilar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile