Üniversiteli Gençler Is Dünyasinin Duayenleriyle Bulustu

Üniversiteli Gençler Is Dünyasinin Duayenleriyle Bulustu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesinde besincisi düzenlenen sektör günleri, is dünyasinin duayenlerini agirladi.



PAÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi’nde (IIBF) besincisi düzenlenen sektör – ögrenci bulusmalarinin besincisi özel sektörün önde gelen isimleri Denizli Ticaret Odasi YIK Üyesi Oktay İçel, Sanayi Odasi Meclis Baskani Okan Konyalioglu ve DEGIAD Baskani Hakan Urhan’in katilimiyla gerçeklestirildi.

IIBF Dekani Prof. Dr. Ender Coskun, Dekan yardimcisi Prof. Dr. Abdulvahap Özcan, ögretim üyeleri ve çok sayida ögrencinin katildigi program IIBF A Blok Sehit Piyade Tegmen Bekir Can Kerek Konferans Salonunda düzenlendi.



Özel sektördeki kariyer imkânlari ve kariyer planlama süreçlerinde nelere dikkat edilmesi gerektigi konularinin ele alindigi etkinlikte sektörün ögrencilerden ve ögrencilerin sektörden beklentileri üzerinde duruldu. Oktay İçel yaptigi konusmada is hayatinda iletisim kabiliyetinin önemi üzerinde durdu. Okan Konyalioglu ise yaptigi konusmada yasam boyu ögrenme, liderlik, inovatif düsünme gibi kavramlarin önemini vurguladi. Hakan Urhan ise yaptigi konusmada ögrencilere yurt disinda egitim, staj gibi konularin saglayacagi katki üzerinde durdu. IIBF Maliye Bölüm Baskani Doç. Dr. Fatih Akçay’in moderatörlügünde gerçeklesen ve konusmacilarin kendi tecrübelerini aktardigi söyleside ögrenciler özel sektöre dair kariyer planlamalarina iliskin sorulara da cevap buldu.

Konusmacilara plaket takdiminin ardindan toplu fotograf çekimi ile etkinlik sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile