Süleymanpasa’ya üniversite egitimi için gelen ögrencilerin Süleymanpasa’ya uyum saglamalari ve sosyallesebilecekleri alanlari kesfetmeleri amaciyla baslatilan Gelin Tanis Olalim projesi çerçevesinde, Süleymanpasa Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü Gönül Elçileri ekipleri tarafindan gerçeklestirilen sehir turu etkinliklerinin üçüncüsü düzenlendi.
Düzenlenen geziye 70’ten fazla ögrenci katilirken, toplamda 200’ün üzerinde ögrenci, sehir turu etkinlikleri ile Süleymanpasa’yi yakindan tanima sansi buldu.
Müzeler ziyaret edildi
NKÜ 1. sinif ögrencisi kizlar; tur boyunca Tekirdag Namik Kemal Evi, Tarihi Belediye Binasi, Süleymanpasa Belediyesi bünyesinde bulunan Eski Tekirdag Fotograflari Müzesi, Müzik Teknolojileri Müzesi ve Ismail Balaban Resim Müzesi ile Etnografya Müzesi, Rakoczi Müzesi, Tuna Boyu Seyir Parki, Rumeli Iskelesi gibi Süleymanpasa’nin belli basli gezilecek noktalarini ziyaret ederek hem güzel bir gün geçirdi hem de sosyallesme imkani buldu.
Süleymanpasa Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen, Gelin Tanis Olalim projesi çerçevesinde düzenlenen gezilerin bahar aylarinda da genisletilerek sürdürülecegi ifade edildi.
Üniversiteli Kizlar, 'Gelin Tanis Olalim' Projesi Turunda
Tekirdag Namik Kemal Üniversitesinde (NKÜ) bu yil ögrenim görmeye baslayan ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan kiz ögrencilere, ’Gelin Tanis Olalim’ projesi çerçevesinde Süleymanpasa Belediyesi tarafindan düzenlenen sehir turu etkinlikleri devam ediyor.



















