Kahramanmaras’in dünyaca ünlü dövme dondurmasi üreticisi Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu, Gaziantep’te düzenlenen Ipekyolu Kariyer Fuari’na katildi.
Fuarda, sektöre iliskin bilgi ve tecrübelerini ögrencilere sunum seklinde anlatan Kervancioglu, kalabalik üniversite ögrencilerine dövme dondurma sovu yapti. Yerli ve yabanci ögrencilerin ilgi gösterdigi fuarda kesilen dondurmanin tamami ögrencilere ikram edildi.
Kervancioglu, “Biz dünyada 135 bin noktaya hitap ediyoruz. Kahraman sehrimizi de Gaziantep’te tanitma firsatimiz oldu. Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu olarak burada dondurmamizi onlarla beraber tadiyoruz. Biz kendimizi turizm elçisi olarak ilan ettik. Sehrimizi en güzel sekilde sizlerle beraber tanitmamizin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.
Maras dondurmasini tadan üniversite ögrencileri ise düzenlenen etkinlikten dolayi tesekkür ettiler.
Üniversiteli Ögrencilere Dondurma Sov
Kahramanmaras’in dünyaca ünlü dondurmasi, Gaziantep’te düzenlenen fuarda üniversite ögrencilerine ikram edildi.



















