Üniversiteli Ve Liseli Ögrenciler Turizm Haftasi'ni Yazilikaya'da Kutladi

Üniversiteli Ve Liseli Ögrenciler Turizm Haftasi'ni Yazilikaya'da Kutladi

Eskisehir’de Turizm Haftasi nedeniyle düzenlenen programlar çerçevesinde üniversiteli ve liseli ögrencilerin katilimiyla ’Yazilikaya Doga ve Kültür Yürüyüsü’ etkinligi gerçeklestirildi.

Eskisehir Valiligi ile Eskisehir Il Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafindan, toplumda turizm bilincini gelistirmek amaciyla her yil 15-22 Nisan tarihleri arasinda kutlanan Turizm Haftasi nedeniyle düzenlenen programlar devam ediyor. Bu çerçevede, dün bando esliginde kortej yürüyüsü ve açilis programinin gerçeklestirilmesinin ardindan bugün üniversiteli ve liseli ögrencilerin katilimiyla ’Yazilikaya Doga ve Kültür Yürüyüsü’ etkinligi yapildi. Saat 09.00’da Valilik Meydani’ndan Eskisehir’e 80 kilometre uzaklikta bulunan Han Ilçesi’ne hareket eden katilimcilar Turizm Haftasi’ni orada kutlarlarken, ayni zamanda Yazilikaya’da kesfettikleri tarihi güzellikleri fotografladilar.

Etkinlige Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi ile Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gezi Tanitim ve Turizm Kulübü ögrencileri katilim sagladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile