Üniversitelilerden, Ilkokul Ve Özel Egitim Ögrencilerine Tiyatro Söleni

Üniversitelilerden, Ilkokul Ve Özel Egitim Ögrencilerine Tiyatro Söleni

Giresun Üniversitesi Tirebolu Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler ve Tanitim Bölümü ögrencileri tarafindan özel egitim ve ilkokul ögrencilerine “Pinokyo” adli müzikal oyun sergilendi.

Farkindalik olusturmak adina “Sanatin Degistirici Gücü” projesi kapsaminda Fakültenin Prof. Dr. Taner Karahasanoglu Konferans Salonu’nda sergilenen oyuna ilkokul ve özel egitim ögrencilerinin yer aldigi 700 ögrencinin yani sira Tirebolu Gençlik Merkezi Müdürü Ebru Çelik, Ilçe Emniyet Müdürü Hakan Ibisoglu, Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Tolga Karagöz, fakültenin akademik ve idari personelleri, sivil toplum kuruluslarinin temsilciler ve ögrenci velileri katildi.

Üniversiteli ögrencilerin farkindalik olusturan tiyatro oyunuyla ilgili bilgi veren, Proje Danismani Dr. Ögr. Üyesi Anil Ugur Oguzcan, “Çocuklara ve ögrencilere oynanan tiyatro oyunu ile paylasmanin, basarmanin ve hayal gücünün önemi vurgulanmak istendi. Hayatta her zaman paylasmayla, hosgörüyle, saygi ve sevgi ile birbirimize destek olarak hareket ettigimizde bir seyleri basarabiliriz" dedi.

Etkinligin sonunda tiyatro grubu ve organizasyon ekibine tesekkür belgelerini Tirebolu Iletisim Fakültesi Dekan Yardimcilari Dr. Ögr. Üyesi Ismail Cem Feridunoglu ve Dr. Ögr. Üyesi Murat Birol, Halkla Iliskiler ve Tanitim Bölüm Baskani Prof. Dr. Serpil Karlidag, Tirebolu Gençlik Merkezi Müdürü Ebru Çelik, Ilçe Emniyet Müdürü Hakan Ibisoglu ve Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Tolga Karagöz tarafindan takdim edildi.

Projede yer alan ögrencilerden Emine Cezayirli, oyun sonunda kendi ve ekip arkadaslari adina Tirebolu Ilçe Kaymakamligi, Tirebolu Milli Egitim Müdürlügü, Tirebolu Gençlik Merkezi ve etkinlik sponsoru olan Akasya Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne desteklerinden dolayi tesekkür etti. Gösteri, çocuklara hediyeler verilerek sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile