Üniversitelilerden Miniklere Yardım Eli

Kütahya Simav'da üniversite eğitimlerini sürdüren öğrenciler tarafından Muradınlar Mahallesindeki Fitnat Özalp İlköğretim Okulundaki öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Simav MYO öğretim görevlisi Kudret Armağan önderliğinde, Güzel Sanatlar Kulübü üyesi Kürşat Maraş, Resul Aydoğan, Tuğçe Yalçın, Burcu Dursun, Büşra Yıldız, Engin Çıtak, Burak Hamamcı ve Mustafa Çil isimli öğrenciler atık kağıtların geri dönüşümünden elde ettikleri kırtasiye malzemelerini okula kadar giderek 28 öğrenciye teslim etti.
Yaklaşık 6 aydır çeşitli kuruluşlara bıraktıkları atık kağıtların geri dönüşümüyle elde edilen kırtasiye malzemelerini miniklere dağıtmanın hazzını yaşadıklarını kaydeden Simav MYO Güzel Sanatlar Kulübü Başkanı Resul Aydoğan, kampanyaya destek veren İstanbul Esenler Belediyesi ile Simav Belediyesine teşekkür ettiklerini bildirdi. Aydoğan, " Hediyeleri alan çocukların mutluğunu görmek insana büyük bir mutluluk ve huzur veriyor" dedi.
Yakında hayata geçirmeyi planladıkları başka bir proje daha olduğunu dile getiren Resul Aydoğan, " Üniversite öğrencisi arkadaşlarımın kullanmadıkları kıyafetleri toplayıp, temizletip ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak istiyoruz. Amacımız öğrenciler ile Simav arasında köprü kurmak. Bu yeni projede de İstanbul Esenler Belediyesi'nin katkısı olacak. Simav Belediye Başkanımız Kasım Karahan'ın da desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Üniversitelilerden tarafından yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu belirten Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi ,üniversite öğrencilerine eğitim camiası adına teşekkür ettiğini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile