Üniversiteye Ücretsiz Hazırlık Kursu Sürüyor

Üniversiteye Ücretsiz Hazırlık Kursu Sürüyor

Trabzon Belediyesi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlenen ücretsiz hazırlık kursu devam ediyor.

Trabzon Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği, Zafer Fen ve Çözüm Dershaneleri’nin de katkı sağladığı ücretsiz hazırlık kursu Trabzon Belediyesi eski binasında devam ediyor. 450 öğrencinin katıldığı, 24 öğretmenle 15 sınıfta, hafta içi ve hafta sonu devam eden kurslarda eğitim veren öğretmenler derslerin iyi bir ortamda geçtiğini belirterek amaçlarının gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak olduğunu dile getirdiler.

Öğrenciler ise öğretmenlerinin kendileri ile yakından ilgilendiğini belirterek, “Üniversiteyi kazanmak hepimizin ortak hayali. Tecrübeli ve bilgi birikimle öğretmenlerimiz iyi bir eğitim almamız için elinden geleni yapıyor. Sağladıkları imkânlar dolayısıyla Belediye başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Zafer Fen ve Çözüm dershanelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile