Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerden Kayapınar Belediyesi'ne Teşekkür  Ziyareti

Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerden Kayapınar Belediyesi'ne Teşekkür Ziyareti

Diyarbakır`ın merkez Kayapınar İlçe Belediyesi`nin açtığı kurslarda eğitim gören ve üniversiteye girmeye hak kazanan öğrenciler, belediyeye teşekkür ziyaretinde bulundu.

  Kayapınar Belediyesi tarafından üniversitelerin genel yetenek sınavlarına hazırlık amacıyla açılan kurslarına katılarak , Dicle Üniversitesi`nin Spor Yüksekokulu`nun çeşitli bölümlerini kazanan 74 öğrenci teşekkür ziyaretinde bulundu . Ziyaret nedeniyle Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Dağ , öğrencilerle Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi`nde bir toplantı yaptı . Toplantıya Başkan Yardımcıları Servet Yılmaz , İhsan Avcı , meclis üyeleri , Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Büyükbayram , kurshocaları ve öğrenciler katıldı . Dağ , " Belediyemiz tarafından bu yılki kursa katılan 230 öğrenciden 74`ü çeşitli bölümler kazandı . Son üç yılda verdiğimiz kurslarımıza katılan öğrencilerin büyük bir kısmı sınavlarda başarılı oldu . Bu yılki sınavlarda milli takımlarda çalışanlara ek puan verilmesi nedeniyle kursiyer öğrencilerimiz bundan yararlanmamasına rağmen iyi bir başarı elde edildi . Eşit şartlarda sınav olması halinde bu başarımızın oranı artardı . Ama her şeye rağmen büyük bir başarı gösterenöğrencilerimize ve bu kurs vermede emeği geçen herkese teşekkür ederim " dedi

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Avcı 1999 yılından bu yana bölgede belediyelerde uygulanan sosyal politikaların gençler , kadınlar , çocuklar ; engelliler gibi dezavantajlı gruplara fırsatlar yarattıklarını belirtti . Avcı`nın konuşmasının ardından Mehmet Bektaş ve Recep Kaya söz alarak Kayapınar Belediyesi`ne ve kendilerini sınavlara hazırlayan eğitmenlere teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile