Ünlü bestekar Zekai Tunca Kayseri'de konservatuvar öğrencileri ile buluştu

Ünlü Bestekar Zekai Tunca, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nı ziyaret ederek eğitim gören öğrencilerle sohbet etti.

Bir program için Ka

  Ünlü Bestekar Zekai Tunca , Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ' nı ziyaret ederek eğitim gören öğrencilerle sohbet etti .

Bir program için Kayseri ' ye gelen ünlü bestekar Tunca , sınıfları tek tek gezerek öğretim görevlileri tarafından öğrencilere verilen dersleri takip etti . Ziyaret esnasında öğrencilere müzik hakkında bilgiler veren Tunca , " Müzik bir tedavi gibidir . Hem dinleyeni hem de söyleyeni tedavi eder . Söyleyene en iyi arkadaştır . İnşallah ileride hepinizi çok değerli müzisyenler olarak görmeyi umut ediyorum . İyi bir müzisyen olmanın yanında iyi bir insan , iyi vatandaş olmak çok önemlidir . Türk müziği ile alakadar olmanız sizin özel bir dikkatinizin olduğunu gösterir . Müziğe erken başlamak çok yerindedir . Şeçiminizi kutluyorum . Başarılarınızın devamını diliyorum . Büyük projelere imza atarak Kayseri ' yi bir adım öne geçiren ve sizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ' ye sizler ve kendim adına çok teşekkür ediyorum . " dedi .

Ayrıca Ünlü Bestekar Zekai Tunca ziyaret esnasında meşhur bestesi ' Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam ' şarkısını seslendirerek eğitim gören öğrencilere küçük bir jest yaptı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile