ÜNLÜ Dijital Akademi'ye Stevie'den Ödül

ÜNLÜ & Co, çalisanlari ve aileleri için ögrenmeyi dijital platforma tasidigi ÜNLÜ Dijital Akademi ile Stevie Awards for Great Employers'ta (SAGE) gümüs ödüle layik görüldü.

ÜNLÜ & Co açiklamasina göre, yatirim hizmetleri ve varlik yönetim grubu ÜNLÜ & Co, 2021 yilinda aldigi ödüllere bir yenisini daha ekledi. ÜNLÜ & Co tarafindan gelistirilen, çalisanlarin diledikleri yerden, diledikleri zaman ve istedikleri cihazdan kolaylikla erisebilecekleri esnek bir gelisim platformu olan ÜNLÜ Dijital Akademi, Stevie Awards for Great Employers'ta "Achievement in Learning Technology Implementatio /Ögrenme Teknolojileri Uygulamalari" kategorisinde gümüs ödülün sahibi oldu.

2020 yili son çeyreginde projelendirilen ÜNLÜ Dijital Akademi, ÜNLÜ & Co tarafindan yenilikçi bir ögrenme deneyimi sunma amaciyla egitim videolari, genis kütüphane altyapisi ve birbirinden farkli içerikleri kapsayacak sekilde tasarlandi.

- "Müsterilerimize dünya standartlarinda hizmet sunmayi hedefliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen ÜNLÜ & Co Insan Kaynaklari ve Kurumsal Iletisim, Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer, "Kuruldugumuz ilk günden beri finansal hizmetler sektöründeki genis tecrübemiz ve farklilastirilmis is kollari ile müsterilerimize dünya standartlarinda hizmet sunmayi hedefliyoruz. Bu hedefimize ulasmaktaki en büyük gücümüz insan kaynagimiz. 2021, bizim için çok önemli bir yil, 25'inci yasimizi kutluyoruz. Bu yasimizi çalisanlarimiz ve gelecegimiz için yaptigimiz yatirimlari taçlandiracak projeler gelistirerek kutlamayi istedik. En kiymetli projemiz ÜNLÜ Dijtal Akademi ile tüm çalisanlarimiz ve ailelerinin birlikte kullanabilecekleri, kendilerini gelistirebilecekleri sadece ÜNLÜ&Co'ya özel bir platform yaratmayi hedefledik. Bu projemizin Stevie ile ödüllendirilmesi bizi ayrica çok mutlu etti. Bu vesile ile bu basarinin mimari IK ekibine ve bizi her zaman destekleyen yönetim kurulumuza da çok tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

- Gelecege yatirim perspektifi ile büyüyor

Verilen bilgiye göre, ÜNLÜ Dijital Akademi, çalisanlarin ögrenim süreçlerinde etkin rol oynayan bir gelisim platformu ve bir referans noktasi olma amaci tasiyor. Içerisine eklenen yetkinlik gelisim firsatlari ile çalisanlara deger katabilecek yenilikçi dizayni, zengin ve çesitli içerikleriyle is disinda kalan zamanlarda dahi çalisanlarin girip zaman geçirebilecegi, kendine deger katabilecegi bir platform olarak konumlaniyor.

ÜNLÜ Dijital Akademi'de kullanicilarin beklentileri ve talepleri dogrultusunda gelistirilmesi planlanan içerikler, yeni kategoriler halinde büyüyecek bir yapi tasiyor. Platform kapsaminda hem çalisanlara hem de ailelerine özel gelistirilen alanlarla "gelecege yatirim" perspektifi önemli rol oynuyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile