Ünlü Dizi Müziği Yapımcısı Yorgancı'nın Evi Soyuldu

Ünlü Dizi Müziği Yapımcısı Yorgancı'nın Evi Soyuldu

Türkiye'nin tanınmış dizi müziği yapımcısı ve bestecisi Mehmet Yorgancı'nın Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde bulunan yazlık evine hırsız girdi.

  ' Müptela-1 ' isimli piyano enstrümantal albümünü yapımcı , prodüktör , kurgucu ve besteci olarak piyasaya sürmesiyle birlikte , albümün ATV ' nin sevilen dizisi ' Avrupa Yakası ' , TV8 ' in ' Yaşamdan Dakikalar ' , CNN Türk ' ün ' Bir Yudum İnsan ' , Show TV ' nin ' Uçan Kuş ' adlı programlarda kullanılmasını sağlayan ünlü dizi müziği yapımcılarından , besteci Mehmet Yorgancı ' nın Zeytinli beldesi , Altınkum Mahallesi ' nde bulunan yazlık dairesi soyuldu .
Edinilen bilgilere göre , tatil için ablası ve oğlu ile birlikte yazlık dairesinin bulunduğu tatil beldesine gelen Mehmet Yorgancı ' nın birkaç saatliğine ayrıldığı dairesi 13 Mayıs günü akşam saatlerinde soyuldu . Saat 15 . 30 ile 18 . 00 sularında evin boş kaldığını söyleyen Yorgancı , eve döndüklerinde büyük bir hüsran yaşadı . Durumu güvenlik güçlerine ve yetkili makamlara bildiren Yorgancı , evinden yaklaşık 700 TL nakit para , altın , gıda ve temizlik malzemelerinin çalındığını söyledi . Evin talan edildiğini de sözlerine ekleyen Yorgancı , hırsızların takipçisi olduğunu söyleyerek çalınan eşyalarının bulunmasını bekliyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile