Ünlü komedyen Yavuz Seçkin evlendi

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, üç yıldır birliket yaşadığı dansçı sevgilisi Dicle Güler ile önceki gün Ortaköy Feriye Lokantası'nda evlendi.

  Ü ; nlü ; komedyen Yavuz Seç ; kin , ü ; ç ; yıldır birliket yaşadığı dansç ; ı sevgilisi Dicle Gü ; ler ile ö ; nceki gü ; n Ortakö ; y Feriye Lokantası ' nda evlendi .

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ü ; nal ' ın kıydığı nikahta , ç ; iftin şahitliklerini Zeynep Mansur , Ziynet Sali , Murat Evgin ve Veysel Diker yaptı . Ç ; ift ilk danslarını , Ziynet Sali ' nin seslendirdiği &ldquo ; Rü ; ya&rdquo ; şarkısı ile yaptı . İmza atıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Seç ; kin , &ldquo ; Ç ; ok doğru bir karar verdim . Hayatım boyunca karşıma ç ; ıkabilecek ve evlenmek istediğim tek kadın Dicle ' dir&rdquo ; dedi . Pınar Aylin , Zeynep Mansur , Onur Kırış da arkadaşlarının bu mutlu gü ; nü ; nde şarkı sö ; yleyerek dü ; ğü ; ne renk kattı .

BABASININ ARABASINI GELİN ARABASI YAPTI

Yavuz Seç ; kin , &ldquo ; Rahmetli babamın yadigarı arabasını gelin arabası yaptık . Onun da şu an bizi cennetten izlediğine inanıyorum&rdquo ; diye konuştu .

Yavuz Seç ; kin ' in ilk evliliğinden dü ; nyaya gelen oğlu Oğuzhan ve kızı Zeynep de babalarını bu mutlu gü ; nü ; nde yalnız bırakmadı . Gelin damat , nikah sonrası annelerinin elini ö ; ptü ; .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile