Ünlü Manken Ugradigi Haksizligi Sosyal Medyasindan Paylasti

Ünlü Manken Ugradigi Haksizligi Sosyal Medyasindan Paylasti

Ünlü manken ve oyuncu Tugçe Aral, bas manken olarak çiktigi bir defilede yasadigi haksizligi sosyal medya hesabindan takipçileri ile paylasti.

Son olarak TRT 1 ekranlarinda yayinlanan Yürek Çikmazi dizisinde Gülbahar karakteri olarak rol alan ünlü manken ve oyuncu Tugçe Aral çiktigi defilede çekilen fotograflarini sosyal medya hesabindan kaldirma nedenini yaptigi bir açiklama ile duyurdu.

Bas mankenlerden biri olarak çiktigi defilede ugradigi haksizlik ve kendisine yapilan kiskançliga isyan edip sosyal medya hesabindan yazi paylasan Aral, “Bir süredir sunuculuk, sarkicilik ve oyunculukla ilgili projeler yaptigim için defilelere çikmamistim. Türkiye’de, aslinda biraz da kalitesiz ve hastalik derecesinde kiskanç bazi meslektaslarim sebebiyle ara vermistim. Inanin yillar geçmesine ragmen hiçbir sey degismemis. Yine kiskanç ve hasetliginden çatlayan bazi eski modeller, yine bir organizasyonu beceremeyen bazi tipler ve sabotaj üstüne sabotajlar. Niyetlerinin ve kalplerinin kötülükleri, siyahliklari yüzlerinden akiyor. Profesyonelce hazirlandigim ve konsepte uygun olsun diye kostüm ve aksesuar arastirdigim iste, gördügüm manzara maalesef korkunçtu. Söylenecek çok sey varda daha fazla söyleyip de prim yaptirmak istemiyorum. Sadece sizlerin neden paylasim yapmadigim ve paylasimlari sildigime yönelik sorulariniza cevaben açiklama yaptim” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile