Ünlü Organizatör 'Otel Gurmesi' Programiyla Her Hafta Bir Otele Konuk Oluyor

Ünlü Organizatör 'Otel Gurmesi' Programiyla Her Hafta Bir Otele Konuk Oluyor

Ünlü Organizatör Mustafa Bozkurt, her hafta farkli bir otelin konseptiyle ekranlarin karsisina çikiyor. Tecrübelerini paylasan Bozkurt, önceligini dügün ve tatil otellerine ayiriyor.

By Mustafa Organizasyon markasiyla yaklasik 25 yildir otellerde farkli organizasyonlar gerçeklestiren ünlü organizatör Mustafa Bozkurt, bu zamana kadar edindigi tecrübelerini "Otel Gurmesi" adli televizyon programiyla izleyicilerle paylasiyor.

Önceligini dügün ve tatil otellerine ayiran Bozkurt, Anadolu’nun çesitli sehirlerinde, kentlere ait tarihi ve turistik yönlerinin de olacagi programda sürpriz sanatçilar da yer aliyor. Her programin farkli bir konsepte olacagini söyleyen Mustafa Bozkurt her hafta pazar günü izleyicilerinin evine misafir oldugunu belirtti.



“Otelleri her açidan inceleyerek izleyicilerimize aktariyoruz”

Ünlü organizatör Mustafa Bozkurt, “Organizasyon yaptigimiz otellere giderek otelin mutfagindan, lobisine, kongre alanindan odalarina kadar her alanini “Otel gurmesi” programimizda inceliyoruz. Oteller ciddi anlamda turizme ve kongrelere yön veren alanlar. Gurme dedigimizde akillarimiza tatlilar gelebilir ama “Otel Gurmesiyle” otelin tatlisindan yemegine kadar otelle ilgili her seyi izleyicilerimize sunuyoruz. Otelin çalisanlarindan odalarina kadar her konuda irdeliyoruz. Gittigimiz kentlerin tarihi ve kültürel güzelliklerini aktariyoruz. Her hafta pazar günü TGRT EU’da izleyicilerimizin evine konuk oluyoruz“ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile