Ünlü Oyuncu Ufuk Kaplan Kusadasi'nda Kampa Girdi

Ünlü Oyuncu Ufuk Kaplan Kusadasi'nda Kampa Girdi

Özel bir televizyon kanalindaki ünlü dizide hizmetçi Katya rolü ile hafizalara kazinan oyuncu Ufuk Kaplan, meslektasi Mustafa Sahbaz ile sahneleyecegi yeni tiyatro oyununun hazirliklarina Kusadasi’nda basladi.



Fatih Kaplan’in yazdigi “Kocam Nasil Olsun?” isimli tek perdelik komedinin çalismalari tüm hiziyla sürerken, önce Türkiye, ardindan Avrupa turnesine çikacak oyunun ilk gösterimi de Kusadasi’nda gerçeklestirilecek.

Ufuk Kaplan ile sahneyi paylasacak Mustafa Sahbaz, ayni zamanda yönetmeni oldugu oyunun Kasim ayi içerisinde tiyatro severlerle bulusacagini açikladi.

Kusadasi Ticaret Odasi Baskani Serdar Akdogan’in büyük destek verdigi çalismalarla ilgili konusan Mustafa Sahbaz, kisa süre içerisinde genel provalara baslayacaklarini söyledi.

Kusadasi, Aydin, Tokat, Antalya, Ankara ve Istanbul’un ardindan Almanya’nin 7 farki kentinde sahneleyecekleri oyunu Avusturya, Danimarka ve Isviçre’den gibi Türklerin yogun yasadigi ülkelerde sahneye koymak istediklerini ifade etti.

Kisa süre önce basladiklari çalismalarin çok iyi gittigini ve Kusadasi’nda adeta kampa girdigini açiklayan ünlü oyunca Ufuk Kaplan ise çok komik ve iddiali bir oyun ile izleyici karsisina çikacaklarini söyledi.

Firsat buldukça denize girdigini ve Kusadasi’ni çok sevdigini anlatan Ufuk Kaplan, “Hem çalisiyorum hem de moral depoluyorum. Izleyicilerimizi kirip geçirecek bu oyunun Türkiye ve Avrupa turnesi için simdiden çok heyecanlandim. Kusadasi’ni çok seviyorum. Gittigim her yerde Kusadali hayranlarimin bana gösterdigi ilgi ve sevgi beni çok mutlu ediyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile