Ünlü Sef Can, 30 Kisilik Ekibiyle Depremzedelere Yemek Dagitti

Ünlü Sef Can, 30 Kisilik Ekibiyle Depremzedelere Yemek Dagitti

Kendi restoran zinciri bulunan ünlü sef Firat Can, Kahramanmaras’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardindan, 30 kisilik ekibiyle sahaya inerek depremzedeler için yemek yapip vatandaslara dagitti.

Bir mezbahada kasap ustalarinin elinin altinda kalan kemiklerden etleri siyirarak meslege baslayan Firat Can, en büyük hayaline kavusmak için var gücüyle her gün çalisti. Kasapligi en ince teferruatina kadar ögrenen ve yillarca kasaplarda çalisan Firat Can, kendi markasini olusturmaya karar verdi. Yillarca kasaplarda çalisip kazandigi paralarla Istanbul’da Steakman ismiyle restoran açan Firat Can, Kahramanmaras merkezli meydana gelen 7.7 büyüklügündeki depremin hemen ardindan 30 kisilik ekibiyle depremin vurdugu bölgeye gitti. Burada her gün 3 ögün yemek hazirlayarak depremzedelere dagitan Firat Can, büyük takdir topladi.

Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremde hayatini kaybedenlere bassagligi dileyen Firat Can, “Son dönemlerin en büyük acisini yüregimizde yasadik. Binlerce insanimiz hayatini kaybetti, on binlerce insanimiz da yaralandi. Bu büyük acida devletimizin ve milletimizin yaninda olmak için subelerimizden 30 kisilik ekibimle deprem bölgesine geldik. Burada günde 3 ögün yemek hazirlayip vatandaslarimiza dagitiyoruz. Allah bir daha böyle bir aciyi kimseye yasatmasin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile