Ünlüler 'Serseri Mayınlar'da buluştu

Ünlüler 'Serseri Mayınlar'da buluştu

Ferzan Özpetek'in son filmi 'Serseri Mayınlar'ın İstanbul'daki özel gösterimi bir çok ünlüyü biraraya getirdi

İtalya'da yaşayan ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in son filmi 'Serseri Mayınlar'ın, Gaziantep'te düzenlenen galasından sonra İstanbul özel gösterimi de önceki gece gerçekleşti. Bir restoranda düzenlenen VIP davete katılanlar arasında Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Kenan Işık, Burcu Kara, Kenan İmirzalıoğlu, Elif Dağdeviren, Yılmaz-Belçim Erdoğan, Gökçe Bahadır, Gül Sunal, Özgü Namal, Fadik Sevin Atasoy gibi isimler de vardı. Mekanda hazırlanan bir bölümde filmin özel gösterimini izleyen konuklar, filmin ardından Beyoğlu'ndaki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

GURUR BANA YETER

Ferzan Özpetek, gazetecilerle yaptığı sohbette, "Dostlarımla çok güzel bir gece geçirdik" derken, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da, "Çok keyifli bir film. Aslında çok büyük olaylar yok, fakat Ferzan hikaye evrensel düzeyde anlatmış. İnanılmaz akıcı ve inanılmaz bir reji var. Çok güzel oyunculuklar var. Ferzan dünya'ya yeni bir film kazandırmış" diye konuştu.
Yakışıklı oyuncu, "Ferzan Özpetek'le çalışmak ister misiniz?" sorusuna, "Tabii ki ben de bir gün Ferzan'la çalışmak isterim. Ama şu da çok entrasan; Almanya'nın son dönemde çıkardığı en iyi yönetmen Fatih Akın, İtalya'nın son dönemde çıkardığı en iyi yönetmen ise Ferzan Özpetek. Filmde oynayım oynamayım bu gurur bana yeter."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile