Unutulmaz Eserleri Yorumladilar

Unutulmaz Eserleri Yorumladilar

Düzce Üniversitesi tarafindan düzenlenen ve bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarismalardan kültürel etkinliklere kadar birçok programa sahne olacak DÜFest 2024 Ögrenci Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda gerçeklestirilen açilis töreniyle basladi.

DÜFEST 2024’te Uluslararasi Ofis Koordinatörlügü ve Uluslararasi Ögrenci Dernegi’nin düzenledigi ve ögrencileri farkli kültürle bulusturmayi amaçlayan uluslararasi ögrenci standi da yer aldi. 5 gün süresince; Iran, Afganistan, Suriye, Sudan, Filistin, Gürcistan, Misir, Ruanda, Somali, Pakistan, Yemen, Azerbaycan ve Afrika ülkelerinden ögrenciler, kendi kültürlerini tanitmaya devam edecek.

Yüzme, voleybol, ayak tenisi ve futbol gibi sportif müsabakalarin heyecan kattigi DÜFest 2024, DÜFEST Panayiri, Geleneksel Türk Okçulugu, halk oyunlari gösteriyle devam etti. Düzce Üniversitesi ögrenci topluluklarinin, sivil toplum kuruluslarinin, sanayi firmalarinin ve kamu kurumlarinin tanitim stantlarinin da yer aldigi festival, çesitli etkinliklere sahne oldu.

DJ Tolga Yilmaz ve DJ Serkan’in sahne performanslariyla renk kattigi DÜFest 2024’te, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Türk Halk Müzigi Korosu da ögrencilere güzel bir ilkbahar aksami yasatti.

5 gün süresince devam edecek DÜFest 2024’ün ilk günü, ögrencilerin ilgi ve begeniyle eslik ettigi Retrobüs’ün sahne performansiyla sona erdi. Yetmislerin-Seksenlerin ve Doksanlarin efsane isimlerini anarak dönemin unutulmaz eserlerini basariyla yorumlayan Retrobüs, Düzce Üniversitesi ögrencilerinin hafizalarinda yer alacak güzel anlar yasatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile