Ünüvar Buharkent Chp’Yi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Nilüfer Ünüvar, CHP’de 3 Nisan’da yapılacak ön seçim öncesinde teşkilat ziyaretlerini hızlandırdı.

Teşkilat ziyaretleri kapsamında Buharket CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Ünüvar, 12 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olacağını ve Türkiye’de yepyeni bir dönem başlayacağını kaydetti. CHP Aydın Milletvekili aday adayı Nilüfer Ünüvar yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği gibi iktidara gelmek için çalışıyoruz. Tüm çabamız bu yüzden. CHP iktidarıyla Türkiye’de aydınlık yarınlara merhaba demenin haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız. Bugün Türkiye’de önemli sorunlar baş göstermektedir. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı her geçen gün daha da artmaktadır. İşsizlik, yolsuzluk, geçim sıkıntısına dur dememiz için CHP’yi iktidara taşımamız gerekiyor” diye konuştu.

Türkiye’nin kurtuluşunun CHP ile mümkün olacağı vurgulayan CHP Milletvekili aday adayı Nilüfer Ünüvar, “Aydın için çok güzel çalışmalara imza atmak istiyorum. Kentimizin önemli kaynakları var. Bunları aktif hale getirmeliyiz ki bölgemizde de işsizlik sorunu azalsın. Kadınlar olarak önemli bir potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli harekete geçirmek, gençlerimize, evlatlarımıza daha güzel gelecek hazırlamak için, içinizden biri olarak milletvekili adayı oldum. Sizleri Ankara’da daha iyi temsil etmek istiyorum. Her zaman ulaşılabilir, her zaman kapısı açık bir vekil olacağıma söz veriyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile