Ünye'de Coskulu 23 Nisan Kutlamalari

Ünye'de Coskulu 23 Nisan Kutlamalari

Ordu’nun Ünye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulusunun 104’üncü yildönümü, düzenlenen törenlerle kutlandi.

Program, Ünye Cumhuriyet Meydani’nda çelenk sunumu ile basladi.

Ünye Ilçe Stadyumunda devam eden programda ögrencilerin coskulu heyecanlarinin yani sira birbirinden farkli kiyafetlerle bayrak söleni yasandi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda Ünye Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz, günün anlam ve önemiyle ilgili konusma yapti.

Programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle resim, siir ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilere Ünye Kaymakami Ayhan Isik ve Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli tarafindan hediyeleri verildi.

Program ilçe genelindeki okullarda bulunan ögrenciler tarafindan siirlerin okunmasi, çesitli gösterilerin sergilenmesi ve halk oyunlarinin oynanmasiyla sona erdi. Programa ayrica Gürcistan Parlamento Üyeleri Anzor Bolkvadze, Resan Kontselidze, Zaal Mikeladze, Gürcistan Trabzon Baskonsolosu Nikoloz Iashvili, Muavin Konsoloslar Temur Tartarasvili ve Irakli Tsibadze katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile