Ünye’de Huzur Toplantısı

Ünye’de Huzur Toplantısı

Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen huzur toplantılarının 13.sü Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Gençler Birliği Spor Kulübü’nün toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Mustafa Demir, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İlçe Jandarma komutanı Yzb. Ahmet Koçdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, diğer birim amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahallesi hakkında kısa bir brifing veren mahalle muhtarı Hasan Çalışkan, “Fevzi Çakmak Mahallesi Ünye’nin en büyük mahallesidir. Mahallemizde birçok resmi daire bulunurken, en son itfaiye binamız ve ihalesi yapılan yeni otogar da mahallemiz sınırları içine yapılacaktır. Mahallemiz göç veren değil göç alan bir mahalle olma özelliği taşıdığından her geçen gün gelişen ve büyüyen bir yerdir. Bu gelişmeleri takip ederek belediyenin alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile güçlendirmekteyiz. Ordu’da Amatör Küme’de sadece tek mahalle takımı olarak Ünye Fevzi Çakmak Gençler Birliğispor takımı bulunmaktadır” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu da, “Ünye’nin en büyük mahallesine bizlerde gereken ilgiyi gösteriyoruz. Burada yapılan yol ve alt yapı çalışmalarını anlatmayacağım. Mahallemize hem devlet olarak hem de belediye olarak ciddi yatırımlar yapıyoruz. Mesela itfaiye binası, yapılacak olan öğretmen evi ve son olarak ihalesi yapılan büyük otogar bu mahallemiz sınırları içine yapılacaktır. Eksiklerimiz vardır, ancak sizlerden gelen dilek ve isteklere göre bunları da yapmaktayız” diye konuştu.

“Devlet olarak sizlerin ayağına geldik” diyen Kaymakam Mustafa Demir ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizler bütün daire amirlerimiz ve belediye başkanımızla birlikte sizleri dinlemeye geldik. Devlet-vatandaş el ele birlikte bütün sorunların üstesinden geleceğiz. Bizlere söylemek istediklerinizi burada açıkça söyleyebilirsiniz.” Soru-cevap bölümünde mahalleli belediye başkanından Tabakhane Köprüsü’ne bir ek yaparak yayaların geçişlerinin daha rahat olmasını isterlerken, bazıları iş, bazıları ise yapılan hizmetlere teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından yapılan ikramla toplantı sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile