Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Ve Esnaf Odasının Faaliyetleri

Ünye'de ilçesinde, Gıda Maddeleri Satıcıları ve Esnaf Odası'na kayıtlı 33 iş yerinin kepenk kapattığı, 90 yeni iş yerinin açıldığı bildirildi.

Oda Başkanı Orhan Okuyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, odaya kayıtlı 36 farklı meslek grubu olduğunu belirterek, 2015 yılı başlangıcında söz konusu meslek dallarında 678 üye olduğunu, yıl sonunda ise üye sayısının 735'e yükseldiğini söyledi.

Ünye'de iş yeri açan sayısının, kapatan sayısının yaklaşık 3 katı olduğuna dikkati çeken Okuyan, "2015 yılı başında 678 üyemiz vardı. Bu üyelerin 33'ü iş yerini çeşitli sebeplerle kapattı. 90 kişi ise yıl içinde iş yeri açarak odamıza üye oldu. Dolayısıyla yıl sonunda üye sayımız 678'den 735'e yükseldi" dedi.

Oda üyelerine bazı kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Okuyan, "Üyelerimiz için yaptığımız çalışmalarla üyelerimiz zamandan tasarruf ederken artık odamızdan daha etkin ve verimli bir şekilde faydalanmış oluyorlar. Yıl boyunca odaya kayıtlı 50 üyenin de aidat borçlarına ilişkin yapılandırma işlemleri yapıyoruz ve yapılandırma işlemleri devam ediyor" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile