Üreticiler, İhtiyaç Sahibi Ailelere 372 Soba Dağıttı

Bursa Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odasının geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 12'ncisini gerçekleştirdiği yardımlar kapsamında 372 ihtiyaç sahibi aileye soba dağıtıldı.

Yıldırım ilçesindeki Uludağ Soba İmalathanesi'nde düzenlenen törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu sobalarla ihtiyaç sahiplerinin soğuktan korunmalarına yardım edilmesini umduklarını söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise bazen vermenin almaktan daha büyük bir ihtiyaç olduğuna değinerek, oda mensuplarının böyle bir çalışma yapmalarının büyük bir incelik olduğunu vurguladı.
Oda Başkanı Bedri Gülşen de yardımlar için kendilerine 30 civarında imalatçı firmanın destek verdiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Muhtaç insanlarımız var. Bu soğuk kış günlerinde de en büyük gereksinim herhalde ısınmak için soba oluyor. Zaten imkanı olan doğalgaz ve kaloriferle ısınıyor. Bir arkadaşımızın bize teklifi olmuştu. Biz de oda olarak madem böyle bir teklif geldi, önderlik yapalım dedik. Birleştirici bir unsur olarak 12 yıldır da devam ettiriyoruz. İmalatçı firmalarımız da bu desteklerini devam ettirdiği sürece biz de sürdüreceğiz."
Daha sonra sobalar, araçlara yüklenerek ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürüldü.
Törene, Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak ile firma temsilcileri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile