Uşak Belediyesi, 50 Yılı Tamamlayan Çiftin Nikahını Tazeledi

Uşak Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde ''Bir Yastıkta Bir Asra Doğru'' etkinliği düzenleyerek evliliklerinde 50 yılı tamamlayan çiftin nikahını tazeledi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, Uşak Belediyesi Nikah Memuru Doğukan Aksay, 50 yıl önce evlenen Abdil Emine Uçar çiftçinin nikahını sembolik olarak yeniden kıydı.

Nikah tazeleyen yaşlı çift düğün pastası kesti.

Abdil Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 çocuk sahibi olduklarını dile getirerek, torunlarının çocuklarını da gördüklerini dile getirdi.

Gençlere boşanmamaları yönünde tavsiyede bulunan Uçar, ''Birbirinizi kırmadan saygı ve sevgi içerisinde bir yaşam sürün. Bizim en büyük evladımız 40 yaşını geçti. 50 yıllık evlilik hayatımızda birbirimize hep saygı ve sevgi gösterdik'' dedi.

Emine Uçar da nikah tazelemekten büyük heyecan duyduğunu ifade ederek, ''Bunca yıl sonra böyle bir heyecanı yeniden yaşamak mutluluk verici. Bizim mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Şehir dışında bulunduğu için etkinliğe katılamayan Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise yolladığı mesajla yaşlı çiftin mutluluklarını kutladı.

Etkinlikte TRT İzmir Sanatçısı Makbule Kaya bir konser verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile