Uşak Belediyesi “cumhuriyetin Aydınlığında Sanat Festivali” Yapacak

Uşak Belediyesi “cumhuriyetin Aydınlığında Sanat Festivali” Yapacak

Uşak Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Cumhuriyetin Aydınlığında Sanat Festivalinin” hazırlıkları kapsamındaki etkinliklerine katılacak sanatçılar bir araya geldi.

İslamoğlu Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, sanatçılar ve ilgili dernekler katıldı.

Toplantıda üçüncüsü düzenlenecek festival ile ilgili hazırlıklar gözden geçirildi. Bu yılki etkinliklerin geçen yıllara oranla daha yoğun geçmesi planlanırken 40 a yakın sanatçının festival için Uşak’a geleceği bildirildi.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise festivalle ilgili açıklamasında sanat festivaline ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da denk gelen festivale Uşaklı vatandaşların da ilgi göstermesini beklediklerini de söyleyen Ali Erdoğan, “Geçtiğimiz yıl sanatla ilgili yaptığımız festivale vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel hale getireceğimiz festivalin bu yılki etkinliklerinin de beğeni kazanacağına inanıyorum” dedi.

Festivalin bu yıl 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirileceğini de belirten Ali Erdoğan, “Cumhuriyetin Aydınlığında Sanat Festivali ile ilimizde birçok etkinlik yapacağız. Festivalde Türkiye’nin dört bir yanından sanatçılar gelecek. Sanatçılarımız her türlü sanatsal etkinliğe imza atacak. Plastik sanatlar, görsel sanatlar, sahne sanatları gibi etkinliler sergilenecek. Sanatsal doneler ise ilimizde kalacak. Yapacağımız etkinlik şehrin her köşesinde olacak ve kentimize önemli katkı sağlayacak. Farklı bölgelerde yapılacak sanatsal faaliyetler sanatı vatandaşlarımıza sevdirecek. Ayrıca work shoplarda sanatçıların eserlerini sergileyeceğiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile