Usak Belediyesi, Ramazan Kolisi Yardimlarina Basliyor

Usak Belediyesi, Ramazan Kolisi Yardimlarina Basliyor

Usak Belediyesi, Ramazan ayinda dagitacagi gida kolileri için basvurularin basladigini duyurdu.

Usak Belediye Baskanligi, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciligi kapsaminda Ramazan ayi nedeni ile gida kolisi dagitiminda bulunacak.

Bu koliler, Usak’ta yasayan ve ihtiyaç sahibi olan ailelere ve kisilere ulastirilacak. Gida kolisi ile ilgili detaylari açiklayan Usak Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü; “Degerli vatandaslarimiz "Ramazan gida kolisi" basvurularimiz baslamistir. Ihtiyaç sahibi hemserilerimiz "Usak Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüze" gelerek basvurularini gerçeklestirebilir” duyurusunda bulundu.

bu yardimdan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaslarin, Alo 153 Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne telefonla basvurabilecekleri de belirtildi. Ramazan Kolisi yardimindan yaralanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaslarin nüfus kayit örnegi, ikametgah ve SGK hizmet dökümü belgelerini basvuru sirasinda sunmalari gerektigi ve her aileden bir kisinin basvurabilecegi kaydedildi. Ramazan Kolisi hazirlayan kurum ve kisilerin bütçesine göre degisse de içerisinde genelde 4 kisilik bir ailenin Ramazan ayinda gida ihtiyacini karsilayabilecegi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile