Usak Millet Bahçesi'nin 2. Etabi Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Usak Millet Bahçesi'nin 2. Etabi Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Birbirinden degerli yapisal çalismalari hayata geçiren; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler basta olmak üzere yesile dokunan önemli yatirimlari sehre kazandiran Usak Belediyesi, kentin kalbine imza atmaya hazirlaniyor.



Özellikle büyük projelerde devlet destegi alarak belediyenin kaynaklarini yeni yatirimlar için koruyan Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Usak Millet Bahçesi’nde de önemli bir basariyla hafizalarda yer bulacak. Baskan Çakin’in girisimleriyle Toplu Konut Idaresi Baskanligi’nin (TOKI) tamamlayacagi dev projenin 2. etabi hizla ilerliyor.

Yapimi devam eden kapsamli projede birçok sportif donati tek bir alan içerisinde bir araya getirilerek Usak halkina sunulacak. Usak Millet Bahçesi 2. etabinin tamamlanmasiyla, farkli hobi alanlarina kolayca erisebilecek olan vatandaslar ayrica sehrin merkezinde genis bir yesil alana kavusmus olacak.

Sportif, Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Bir Arada

Kentin kalbindeki Usak Millet Bahçesi’nin 56 bin 345 metrekarelik ikinci etabi da hizmete girdiginde, içerisinde büfe, kafeterya ve çocuk oyun parki gibi alanlar yer alacak; futbol sahasi, tenis kortu, basketbol sahalari, fitness alani, 450 metrelik kosu ve yürüyüs yolu ayrica 450 metrelik bisiklet yolu sporseverlere kucak açacak. Öte yandan Millet Bahçesi, içerisinde hizmete açilacak arkeolojik eser sergileme alani ile göz dolduracak. Kent merkezinde yer alan alanda park sorunu olusmamasi adina iki katli yer alti otoparki ve açik otopark bulunacak.

Kent Merkezi Yeni Bir Kimlik Kazanacak

Usak Millet Bahçesi’nin yakininda bulunan yayalastirilan sokaklarda ve Ismetpasa Caddesi’nin 1. etabinda önemli bir dönüsüm hamlesi baslatan Usak Belediyesi, yeni rehabilitasyon projelerini de hayata geçirmeye hazirlaniyor. Usak Belediyesi hedefledigi; Valilik Önü ve Dörtyol Arasi Rehabilitasyon Projesi’ni, Tarihi Mende Pazari Rehabilitasyon Projesi’ni, Nuri Seker Caddesi Rehabilitasyon Projesi’ni ve Çarsi Usak Projesi’ni hayata geçirdiginde kent merkezini adeta yeni bir kimlikle bulusturmus olacak. Yasama deger katmayi hedefleyen projeler, termal turizm konusunda atilan adimlarla birlesecek; kent ekonomisine ve turizme katki sunacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile